Noniin, nyt kun on paremmin aikaa, niin naputtelen sen Kaapelitehtaan arvostelun:

Narttumainen, oikea tyyppi ja kauniit linjat. Hyvin kehittynyt, ihanailmeinen nartun pää. Kaunis kaula. Erinomainen runko, sen muoto ja tilavuus. Hyvät raajat. Liikkuu vaivatta. Itsevarma.

Tuomarina meillä oli siis Marianne Holm. Seuraavaksi suunnataan kehiin Lahden pentunäyttelyssä 31.1. ja ilmotinpa vielä Kouvolaankin 8.3. Parit muutkin näyttelyt suunnitelmissa (laskin että 10, hups!), katsotaan nyt kuinka moneen sitten loppujen lopuksi mennään.

Ollaan viimeaikoina treenailtu vähän sitä sun tätä, opetin Javan antamaan tassua ja toistakin, vaikka oon aina ollu sitä mieltä etten ikipäivänä opeta yhellekään koiralle sitä :D Java oli ihan supertohkeissaan! Belgit on opetellu sormien tunnistusta huvin ja viihteen vuoksi. On sinne sekaan mahtunut ihan "oikeitakin" asioita, Kajella kaukokäskyjä ja pennulla noutoa uutena asiana muun perustottiksen ohella. 

Päänvaivaa on vähän aiheuttanut uudet tokosäännöt jotka julkistettiin vähän aikaa sitten, pitää ruveta treenailemaan vähän ne mielessä, jossen saakkaan Kajelle avoimen koularia ennen kuin ne muuttuu 1.8.

Javalla on verikorva, täytynee seurailla sitä. On sillä myös valeraskaus, se hoitaa tunnollisesti iltaisin pientä vihreää dinovinkulelua.